Vad har man annars vänner till?

Inlägg från tisdag, den 22 december 2015, kl. 22:30

Träffade en snubbe som kommit ut ur ett längre förhållande nyligen. Och vi diskuterade skillnaden på att vara ihop och vara singel. Han berättade hur hans ex vid två tillfällen fått lov att plocka fästingar på honom. Som båda två satt sig på en mindre bekväm plats. Ett ställe dit man kanske inte så ofta bjuder in folk. En kroppsöppning man kanske helst håller för sig själv. Ja i röven helt enkelt. Och han undrade vem fan som skulle plocka fästingar ur hans bakdel nu när han är singel? Jag hävdade bestämt att jag har både en och två kompisar som skulle ställa upp med pincetten i högsta hugg om jag råkade ut för samma sak. Han var inte lika säker på att hans kompisar skulle vara så villiga. Alltså JAG skulle ju inte ÄLSKA att plocka fästingar där solen aldrig skiner på mina vänner, men var jag vara TVUNGEN skulle jag förstås ställa upp. Vem skulle man annars ringa? Mamma? Vårdcentralen? Sitt ex? En kollega? Skulle man försöka sig på uppdraget att göra det själv på huk över en spegel? Näe, jag menar på fullt allvar att ”that’s what friends are for”. Eller har jag inga kompisar kvar nu?

Tillägg: snubben i berättelsen kom senare att bli min pojkvän. Ni som följde gamla bloggen känner honom som ”min nya kille” och för resten av världen är han mer känd som Erik, eller som Erkki Heikki.

Tillägg 2: så jävla taktiskt att flytta upp till Norrbotten där fästingar är lika sällsynta som miljonerna på mitt konto. Tjing pax att slippa rota runt i röven på folk.

4 kommentarer

 • Ajli Müller

  Jaaaa, åååh vad fint du har det här! Och extra för att min nya kille (ba skoja, han e gammal) heter Erik och jag bor i Västerbotten, men vi har gjort två år i Jokkmokk. Vill också börja om och blogga på WP, men jag fattar icket hur man startar.

  • Matilda

   Men vad kul! Man får säga ”min nya kille” även om gamla killar :D. Jag köpte domän med wordpresspaket på one.com och började om från början. Men tror att man ska kunna föra över sin gamla blogg också. Hittar man ett tema som faller en i smaken så är det inte så svårt, även om jag inte lärt mig allt ännu.

 • Bubbas.Bläck

  Härlig läsning:)
  Du är så duktig på att skriva så, tillomed jag som är från Mjölby kan tyda vad som står.
  Kul om han skulle få en fastighet där tycker jag.

  Puss på er!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *